Zienswijze ingediend

geplaatst in: Nieuws | 1

Vereniging Heliniet heeft in december contact gelegd met diverse bewonersorganisaties en steun gevonden bij diverse provinciale en gemeentelijke politieke partijen. Verder werd media aandacht gevonden en werd een voorbeeld zienswijze opgesteld. Namens de vereniging werd een zienswijze ingediend.

Contact werd gelegd met bewonersorganisaties in Ypenburg, Leidschenveen, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Pijnacker-Nootdorp, en bewoners in Delft.

Steun werd gevonden bij diverse provinciale politieke partijen en gemeentelijke politieke partijen in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Pijnacker-Nootdorp.

De Telegraaf, het Algemeen Dagblad, De Eendracht, de Voorburgse Courant / Leidschendammer, Omroep West (TV West en Radio West) en Telstar Online / TelstarTV besteedden aandacht aan de voorziene helihaven danwel de activiteiten van de vereniging Heliniet.

Veel mensen hebben ons suggesties en aanvullingen op de voorbeeld zienswijze gemaild. Die hebben wij opgenomen in de zienswijze die wij namens onze vereniging op 30 december hebben verzonden.

Bij het beantwoorden van door SP, D66 en PvdD gestelde schriftelijke vragen aan Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland, heeft het College aangegeven vanwege de feestdagen zienswijzen te accepteren tot een week na de termijn.

  1. A. Halfhuid

    A.u.b. geen helihaven. We hebben al genoeg geluidsoverlast in de omgeving

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.