Luchthavenregeling treedt in werking

geplaatst in: Nieuws | 1

De op 14 oktober 2015 door Provinciale Staten van Zuid-Holland vastgestelde luchthavenregeling helikopterluchthaven Spoorlaan Den Haag treedt in werking.

Dat blijkt uit een nieuwsbericht van DCMR Milieudienst Rijnmond en twee publicaties in het Provinciaal blad. Dat bekendmaking zo lang op zich heeft laten wachten heeft te maken met het afwachten van formele goedkeuringen, waaronder de Verklaring Veilig Gebruik Luchtruim van de Inspectie Leefomgeving en Transport.

Belanghebbenden die destijds een zienswijze indienden hebben namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland een reactie daarop ontvangen.

De luchthavenregeling ligt vanaf 12 januari zes weken ter inzage en treedt op 21 januari 2018 in werking. Belanghebbenden kunnen tot en met 24 februari 2018 beroep tegen de luchthavenregeling instellen bij de Raad van State.

De luchthavenregeling vervalt op 1 april 2018. Recent heeft DCMR Milieudienst Rijnmond namens Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland een ontwerp gewijzigde luchthavenregeling gepubliceerd die vervalt op 1 april 2020.

GDE Fout: Fout met ophalen van bestand - schakel indien nodig foutcontrole uit (404:Not Found)

Besluit van Provinciale Staten

Kennisgeving Luchthavenregeling

  1. Bert Barnhoorn

    Evident dat in beroep moet worden gegaan bij de RvS. Elke gelegenheid moet worden aangegrepen om dit onzalige plan te stoppen. De beantwoording van de zienswijzen door de provincie was beneden alle peil, ik zou zeggen Trumpiaans!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.